Selasa, 02 September 2014

τα - Όταν σας

Θα είναι χαρά όταν παίρνετε την πρώτη εργασία διαμόρφωσης σας - αλλά το έργο ξεκινά πολύ πριν ο φωτογράφος πατήσει το κλείστρο.

Να πάρει την πρώτη εργασία διαμόρφωσης σας είναι μια πραγματική συγκίνηση, και θα θελήσετε να είστε βέβαιοι ότι έχετε δημιουργήσει τη σωστή εντύπωση με το φωτογράφο, τον art director και κάθε εκπρόσωπο της επιχείρησης και οργανισμού που εργάζεστε για. Μετά από όλα, αν λειτουργεί καλά με αυτούς τους ανθρώπους, είναι πιο πιθανό να θυμάστε στο μέλλον και ίσως να κάνετε κράτηση για άλλες θέσεις εργασίας.

Όπως στις περισσότερες δουλειές, υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία διαμόρφωσής σας, πριν ακόμα πάρει μπροστά από την κάμερα:

- Σημειώστε την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο - Φέρτε ένα χαρτί ή ηλεκτρονικό ημερολόγιο, έτσι ώστε όταν το γραφείο σας καλεί με μια δουλειά που μπορείτε να κάνετε ακριβώς. Αν δεν ξέρετε από πού το στούντιο ή το γήπεδο είναι, να πάρει οδηγίες από τον πράκτορά σας. Αν πάτε στο λάθος μέρος, ο καθένας θα βάλει ένα μαύρο σημάδι ενάντια στο όνομά σας.

- Άφιξη νωρίς - Υπάρχει συνήθως πολλά να κάνουμε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για έναν βλαστό. Εάν εμφανιστούν νωρίς, δίνει την ευκαιρία στο φωτογράφο να δοκιμάσετε του set-up, και για το make-up και κομμωτές για να πάμε στη δουλειά μας.

- Πάρτε τα σωστά πράγματα - Όταν σας πράκτορα κλήσεις, βεβαιωθείτε ότι σας ρωτήσω αν χρειάζεται να φέρετε τίποτα μαζί σας - ρούχα ή αξεσουάρ κλπ Πριν φύγετε από το σπίτι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ό, τι έχετε κληθεί να φέρει, συμπεριλαμβανομένων των χαρτοφυλάκιό σας, αν απαιτείται. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε προετοιμασμένοι για το βλαστό, και να μην χάνετε χρόνο.

- Δεν Make-up - Εκτός αν σας έχουν πει να φορούν make-up, πηγαίνετε χωρίς την. Αυτό θα εξοικονομήσει χρόνο για την make-up artist στο βλαστό.

- Χρησιμοποιήστε αξιόπιστη μεταφορά. - Αν το αυτοκίνητό σας χαλάσει, θα σας κάνει αργά για το ραντεβού σας. Βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι τακτική συντήρηση και έχει πάντα αρκετή βενζίνη στο ρεζερβουάρ για να φτάσετε στον προορισμό σας. Αν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει αρκετό χρόνο για να μπορείτε να χάσετε μια υπηρεσία, πάρτε την επόμενη δόση και εξακολουθούν να φτάσετε εκεί στην ώρα τους.

- Δίκτυο - Ακόμα κι αν αυτή είναι η πρώτη εργασία διαμόρφωσης σας, πληρώνει για να κάνει chat με όλους τους ανθρώπους εκεί. Μια φιλική, αξιόπιστη, εργατικός μοντέλο είναι πιο πιθανό να πάρει τη δουλειά από μια καθυστερημένη, μη-επικοινωνιακή. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία να γν

Tidak ada komentar:

Posting Komentar